Siste søk
Tøm

Lysefjord Safari RIB Safari fra Stavanger

|
Fortreffelighetsmerke
|
Stavanger, Norge
Lysefjord Safari RIB Safari fra Stavanger
Vil sannsynligvis bli utsolgtVil sannsynligvis bli utsolgt

Fra USD 122,48

Garanti for laveste pris

Velg dato og reisende

Antall reisende
1 voksen2 voksne3 voksne4 voksne5 voksne6 voksne7 voksne8 voksne9 voksne10 voksne11 voksne12 voksne0 barn1 barn2 barn3 barn4 barn5 barn6 barn7 barn8 barn9 barn10 barn11 barn12 barn
Gratis avbestilling
Inntil 24 timer før. Finn ut mer
Laster inn tilgjengelige alternativer …


icon1 time 45 minutter  (Omtrentlig)
Mobilbillett
iconTilbys på følgende språk: norsk og 1 til
Bra for å unngå folkemengder

Oversikt

Utforsk Lysefjord landskapet i en stiv oppblåsbar båt (RIB) på denne turen fra Stavanger. Zoom ut i havnen, deretter hodet til de ytre fjordene, hvor du vil passere nær fjellformasjoner og annet slående norsk landskap. Lytt til besetningens kommentarer til flora og fauna i området mens du reiser. Ekstra varme marine drakter og tørre poser vil bli gitt for å holde deg og dine eiendeler trygge og tørre.
  • Fjordtur i en stiv oppblåsbar båt (RIB)
  • Up-close visninger og foto ops av fjordene fra båtens dekk
  • Innsiktende kommentar fra kaptein og mannskap
  • Termiske tørre drakter og tørre poser som følger med
Saved to wishlist!
Alle skatter og avgifter
Tips
FjordEvents , Strandkaien 37, 4005 Stavanger, Norway

Ved siden av Fisketorget i Stavanger. På flytebryggen innerst i vågen. Vennligst møt 15 minutt før avgang.

Denne aktiviteten avsluttes der den startet.
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ikke tilpasset rullestolbrukere
  • Kjøpet vil ikke bli refundert dersom deltakeren kommer for sent.
  • Barn under 14 år må reise sammen med en voksen.
  • Nær offentlig transport
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke for folk med hjerteproblemer eller andre alvorlige sykdommer
  • Reisende må være i rimelig god fysisk form
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende
  • DRIVES AV FjordEvents AS
Du kan avbestille og få full refusjon frem til 24 timer før opplevelsen.
  • For å kunne få full refusjon må du avbestille opptil 24 timer før starttiden for opplevelsen.
  • Hvis du avbestiller mindre enn 24 timer før opplevelsens starttid, refunderes ikke beløpet du betalte.
  • Any changes made less than 24 hours before the experience’s start time will not be accepted.
  • Tidsfristene er basert på opplevelsens lokale tid.
  • For denne opplevelsen må det være bra vær. Hvis den er kansellert på grunn av dårlig vær, vil du bli tilbudt en annen dato eller en full refusjon.
  • For denne opplevelsen må det være et minimum antall reisende. Hvis den blir kansellert fordi minimumskravet ikke er møtt, vil du bli tilbudt en annen dato/opplevelse eller en full refusjon.

Finn ut mer om retningslinjer for avbestilling.


Bilder fra reisende

Se mer
Se mer

Anmeldelser

4,5
star-4.5
146 anmeldelser

Anmeldelser av Viator-reisende

We perform checks on reviews

Showing 1-10 of 146 reviews
star-5
Anbefales!
Kathrine_S
, sep. 2021
Utrolig fin tur - med erfaren båtfører og fantastisk natur! Anbefales virkelig for alle! :) :) :) :)
icon Svar fra verten , mai 2022
Mange takk for fin tilbakemelding! Fantastisk kjekt å høre at dere hadde en fin tur sammen med oss!
star-5
Flott tur
Siv_G
, sep. 2021
En utrolig flott tur. En super opplevelse med en fantastisk og behagelig guide. Han tok oss med til flotte plasser i Lysefjorden. Han var flink til å fortelle stedshistorier.
icon Svar fra verten , mai 2022
Takk for besøket, Siv! Veldig kjekt å høre at dere hadde en super opplevelse!
star-5
Ribbtur
Kristin_A
, aug. 2021
Veldig flink guide, «skipper», som hadde stålkontroll på båtkjøringen og hvordan bruke bølgene på en spennende, men likevel behagelig måte. Vi var veldig heldige med været, og så prekestolen og øvrige attraksjoner klart og flott.
icon Svar fra verten , aug. 2021
Takk for tilbakemeldingen! Vi trener mye på å kjøre i bølger på en morsom, men likevel trygg måte. Godt å høre at det opplevdes slik også!
star-5
Super opplevelse
Cecilie_A
, jul. 2021
Flink å informere om sikkerhet før turn, flink å gjøre turn spennanes og morsom sjøl i dårlig vær, fekk sett både sæl, delfin, havørn, masse andre fuglearta og det e jo ikje en selvfølge at man får sett dyreliv på en sånn tur. Fantastisk opplevelse med naturn da man bor på innlandet å fjell og hav ikje e nokka man ser daglig. Båtfører (huske ikje navn) va hyggelig og flink te å prate på de plassan vi stoppa og fortelle om de plassan. Anbefales så absolutt.
icon Svar fra verten , aug. 2021
Tusen takk for fine ord, Cecilie! Godt å høre at opplevelsen ble bra selv om været var dårlig.
star-5
Leder
Jon
, jul. 2021
Flott opplevelse, heldig med været, utsikten og flink guiden. Stopper og tar bilder og guider. Moro med litt
icon Svar fra verten , jul. 2021
Takk for at du ble med på tur, Jon! Godt å høre at opplevelsen var fin, og guiden oppførte seg. Ha en fin sommer videre!
star-5
Fart og fine omgivelser.
Tage_V
, jul. 2021
Super tur i fint vær med avslappet og bra båtfører. Grei informasjon om tidligere bosetting i fjellkløft og om prekestolen. At vi kjørte bensintomt og at turen derfor tok en halvtime ekstra gjorde ingen ting. Anbefales!
icon Svar fra verten , jul. 2021
Takk for at du ble med oss på tur! Godt å høre at det ikke ødela for mye av opplevelsen! Ha en fortsatt fin sommer!
star-4
Fin opplevelse
Fruen
, jul. 2021
Fin tur og opplevelse. Hadde ønsket info/guiding på norsk da vi var omtrent like mange norske turister (inkl. barn) som utenlandske turister.
icon Svar fra verten , jul. 2021
Takk for god feedback! Det er selvfølgelig noe vi bør ta hensyn til. Ha en fortsatt fantastisk sommer videre!
star-4
Tommel opp
Marthe_L
, jul. 2021
Kjempetur. Norsk natur og dens råskap. Fin måte å se fjell og vann sammen i den norske naturen. Samt lek med bølgene
icon Svar fra verten , jul. 2021
Takk for at du ble med oss på tur! Vi er så heldige som bor i dette fantastisk vakre landet. Godt å høre at opplevelsen sammen med oss falt i smak! Takk for tilbakemeldingen.
star-2
Ikke verdt pengene
Wencke_E
, jul. 2021
Lang båttur uten å se noe interessant utenom Preikestolen nedenfra. Flink båtfører men ikke verdt prisen.
icon Svar fra verten , jul. 2021
Hei Wencke, Det var kjedelig å høre at turen ikke levde opp til forventningene. Ofte (men ikke alltid) ser vi en del dyreliv på vei til og fra Lysefjorden i form av sel, niser og havørn. Takk for tilbakemeldingen uansett. Vi skal jobbe for å bli bedre og gjøre turen mer innholdsrik!
star-5
Anbefales
Kjersti_A
, jul. 2021
Fantastisk tur og en utrolig kul og morsom opplevelse. Det var magisk å kjøre helt inntil fjellveggene i stor hastighet, og samtidig se så mye flott. Anbefales på det varmeste.
icon Svar fra verten , jul. 2021
Tusen takk for fine ord, Kjersti! Godt å høre opplevelsen falt i smak! Ønsker deg en fantastisk sommer videre!
star-5
Fantastic Experience
Jeffrey_B
, jun. 2022
Sven and Simon were great and we felt very safe in their hands. Everything was seamless and if you get the chance to do it thenI’d recommend you do. It is literally a 5 minute walk from where the cruise ships dock and very accessible.
1 reisende syntes denne anmeldelsen var nyttig
star-5
A thrill!
Steve_R
, jun. 2022
Wow! Our tour was a thrill mixed with absolute beauty... a definite highlight of our family vacation!
star-5
Go for it!
LivJorunn
, aug. 2021
We loved this adventure, myself and two teenage daughters! Got to see both sea eagle and seal. The trip was great fun and always safe, with an experienced guide. We had all kinds of weather and the suits and the googles we were given kept us warm. Will do it again if I go to Stavanger :-)
icon Svar fra verten , aug. 2021
Great to hear! The weather can change really fast in the fjords. Hope to see you again!
1 reisende syntes denne anmeldelsen var nyttig
star-5
Beautiful Experience
Rolf_K
, jul. 2021
Fantastic setting, beautiful scenery and great boat with a very nice guide with focus on safety. Definitely worth it
icon Svar fra verten , aug. 2021
Thank you for joining us, Rolf! We appreciate the positive feedback!
1 reisende syntes denne anmeldelsen var nyttig
star-4
Very exciting and a fun time to see the fjord and Pulpit Rock upclose and personal
LvilleNole
, sep. 2019
Wife and I did this tour while on a Norway cruise. From my perspective it was a blast - fast, a thrill, and a great way to see the sights. My bride on the other hand was not as big of a fan - I don't think she let go of the grips the entire time. She tends to be less adventursome so I probably should have expected this but I thought she would enjoy it more. We are both age 60. Here's what I liked: 1. On the water in a small boat with only a handful of people 2. You go very fast - but not too fast 3. Great way to see the sights up close and personal There was nothing that I didn't like other than wishing my wife would have enjoyed it more. The gear that you put on made me feel like the Michelin man but I was plenty warm and never got wet. Note that you do not wear something over your shoes so wear something waterproof. Also, it was a rainy day - I was very glad that we were not sitting in the front row! The guys who were got PELTED by the rain - it stung. Glad that they were our shield. We actually sat on the bench in front of the pilot of the boat and I think it was probably more comfortable than sitting in the chairs. Highly recommend
icon Svar fra verten , sep. 2019
Thank you for joining us! I am glad you had a blast! I hope we didn't scare your SO too much.. Safety is our number 1 priority, and thats why we dont exceeds 35 knots. Thanks for the feedback!
1 reisende syntes denne anmeldelsen var nyttig
star-1
Unethical Business
David H
, mai 2019
I had to cancel my booking 6 weeks prior due to a medical emergency that prevented travel. All my other Viator bookings processed refunds, Lysefjord Safari did not, despite having ample time to re-book passengers, which they no doubt accomplished. This is sharp unethical business practice. I recommend to avoid this operator.
icon Svar fra verten , mai 2019
Hi David, Once again we are terribly sorry that your purchase has not yet been refunded. We can't see that any cancellations was made in our system, but we will make sure your purchase will be refunded. Thank you for reporting back to us.
1 reisende syntes denne anmeldelsen var nyttig
star-1
Unethical Operator
David H
, mai 2019
I had to cancel 6 weeks before booking due to medical emergency. This is only Viator booking that did not refund. Sharp practice. I advise you to avoid this provider
icon Svar fra verten , mai 2019
Hi David, We are terribly sorry that your purchase has not yet been refunded. We can't see that any cancellations was made in our system, but we will make sure your purchase will be refunded. Thank you for reporting back to us.
star-5
Sjovt
Marianne_S
, mai 2022
Virkelig god tur med en RIB båd, sjovt ,spændende. God guide. Skal opleves. Også for + 60 år og dem som kan lide fart
icon Svar fra verten , mai 2022
Riktig hyggelig å ha søstrene med på tur! Mange takk for fin tilbakemelding.
star-5
Sjov og flot
Signe_D
, aug. 2020
En virkelig fin tur. God guide med små sjove fortællinger. Meget smuk natur. Og både lidt sjov og fart også.
icon Svar fra verten , jan. 2021
Det gjør meg virkelig glad å høre at du hadde en flott opplevelse ombord hos oss! Mange takk for at du tar deg tid til å legge igjen en review!
star-5
Doen!!!
mpkramer
, aug. 2018
Na goed uitleg en veiligheidsinstructie op pad naar een van de mooiste fjorden van Noorwegen. Met 60 km per uur over het water terwijl je je vergaapt aan de mooie natuur!

Why you are seeing these recommendations

Sammenlign lignende opplevelser

Nåværende
Lysefjord Safari RIB Safari fra Stavanger
Vil sannsynligvis bli utsolgt
Lysefjord Safari RIB Safari fra Stavanger

star-4.5146

1 time 45 minutter

Gratis avbestilling

Fra
USD 122,48

star-5144

9 timer

Gratis avbestilling

Fra
USD 105,56

star-52

13 timer

Gratis avbestilling

Fra
USD 211,12

star-542

11 timer

Gratis avbestilling

Fra
USD 126,67

star-518

13 timer

Gratis avbestilling

Fra
USD 137,23

star-511

10 timer

Gratis avbestilling

Fra
USD 126,67

star-51

10 minutter

Gratis avbestilling

Fra
USD 3 900,77
Why you are seeing these recommendations

Utforsk lignende ting å gjøre

Why you are seeing these recommendations